marți, 5 februarie 2013

ldovPutin confirma ! Romanismul exista !a !



 

 Iata ca Putin nu mai are dubii ! Romanismul exista si acesta , in opinia lui , trebuie combatut !Si cum sa o faca? Simplu ! Da diplome de moldoveni unor romani traiti sub comunismul sovietic ! Altfel nici ca putea sa faca !
Da sa vezi cum actioneaza alde' Iurie Rosca ! El spune impreuna cu alti ca el ca e moldovan , deci nu moldovean! Adica Stfean cel Mare a fost prost si el Rosca e destept !
  Si cum s-a ajuns aici ? Simplu ! Folosind secerea si ciocanul  si-au batut in cap pana ce capetele lor  au inceput  sa semene cu niste NIT-uri (apropo' de NIT TV) si dupa aceea si-au taiat capatele cu secerile furnizare de Moscova ! Si asa au aparut moldovanii pe strada, la fel ca tiganii sau alta rasa defavorizata.
  De fapt tziganii care se autonumesc rromi iubesc comunismul la fel ca Rosca pentru ca si ei sunt puturosi si vor pomana tip casa sau servici si mai ales functii ! 
   Ce bine ca AIE le-a luat secerile si ciocanele, astia erau capabili sa-si taie si mainile si picioarele si sa ceara pensie de invaliditate pe timp de libertate ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu