vineri, 11 ianuarie 2013

Propunerea noastra pentru RM : Pasaportul sovietic ilegal se poate preschimba direct cu pasaport romanesc !


  Citesc azi in ziarul Unimedia.md si aflu ca in Republica Moldova , nu numai raioanele comuniste sunt inca in functiune,  dar si pasaportul sovietic !
       E incredibil cum SE INTERZICE SIMBOLUL SECERII SI CIOCANULUI PENTRU PCRM si acelasi simbol de pe aceste pasapoarte ce au secera si ciocanul pe stema  INCA NU SUNT INTERZISE ! Conform legii cei care il afiseaza in public trebuiesc amendati pentru simbolul comunist afisat pe fata documentului ! 
    SOLICITARE :  Domnule Prim-ministru Filat faceti ordine cu oamenii !
      La 21 de ani de la disparitia dinozaurului rosu al URSS aceste documente sunt pentru muzeu ele nu mai reprezinta NICIUN STAT , statul defunct nu mai EXISTA ! DOCUMENTE SUNT NULE DE DREPT !!! Sau vreti sa ne amintiti cum cetatenii romani si totodata straini de URSS au devenit cetateni sovietici ? Stim cum si prin ce mijloace ! Gata ajunge cu debandada !
  PROPUNEREA NOASTRA : Vazand starea de lucruri vom propune statului roman sa schimbe pasapoartele sovietice DIRECT in pasapoarte romanesti, asa cum e normal si firesc , pentru ca acesti oameni inainte de a fi sovietici au FOST CETATENI ROMANI , NU CETATENI  MOLDOVENI SI NIMIC ALTCEVA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu