luni, 6 mai 2013

Mesajul nostru pentru FIlat si PDLM din RM !

Domnule Filat si PDLM !
Va aducem la cunostiinta ca nu mai sunteti titularii voturilor alegatorilor , pentru ca acestia v-au votat formatiunea politica democrat-liberala pentru vectorul european, ori dumneavoasta nu mai faceti asta de o vreme .
Asadar va obligam sa returnati imediat voturile , pentru ca ele sunt ale cetatenilor pentru vointa si viata cetatenilor , nu sunt in proprietatea dumneavoasta sau in parohia partidului pe care il conduceti .
Astfel,  odata voturile returnate,  cetatenii vor putea  sa dea votul lor unora care fac ceea ce spun si care sunt mai demni de incredere decat voi .
   Va multumim pentru intelegere si dupa cum vedeti Romania si Europa sunt la locul lor, F.Rusa e tot acolo la locul ei in nordul  Ucrainei , doar voi nu mai sunteti pe locul vostru  castigat in alegeri !
     Debarcarea e necesara pentru ca au ramas locuri disponibile pentru candidati europeni acolo unde pentru voi nu mai sunt locuri din motivele voastre personale , nu din motivele cetatenilor doritori de integrare europeana adevarata si rapida.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu