marți, 14 mai 2013

MOLDOVA : Din URSS in UE in doi pasi clari !
                       Azi , 15 mai 2013 granita FASCISTO-COMUNISTA e inca pe Prut !

    Rusii au facut ca Prutul sa devina o GRANITA IMPUSA foarte interesanta ! De la vest catre est doar pana la Prut poti sa te bucuri sa fi roman , dar de la Prut spre est mai poti fi DOAR MOLDOVEAN si daca se poate unul cat mai chirilic !
   Acum ca e lege si ca toti moldovenii sunt declarati si recunscuti romani,  Prutul devine o granita inexistenta  intre romani , adica un FALS ! 
  Mironositele de politicieni,  spun ca ei denunta pactul Ribentropp-Molotov , dar prin functiile pe care le au EI SUNT PRINCIPALII BENEFICIARI AI PACTULUI : SUNT PRESEDINTI , SUNT PRIM-MINISTRI , MINISTRII,  SUNT PARLAMENTARI !
  TOTI PE CATE O TARLA CU GRANITE FIXATE DE UNII NUMITI SOVIETICI CARE NU AU INVINS ROMANIA IN AL DOI-LEA RAZBOI MONDIAL ! 
  SI CINE NU CREDE SA AUDA INTERVIUL REGELUI MIHAI,  SEFUL STATULUI IN ACEA EPOCA ! SI ATUNCI PE CE BAZA S-A TRASAT O GRANITA INTRE ROMANI ? PE FORTA SI ACUM dupa 1991 este  100% PE PROSTIE !


INITIATIVA ZILEI !
   Unii si sunt multi aceeia, habar nu au ce simplu e sa intre Republica Moldova in Europa !
Parlamentarii trebuiesc doar sa voteze ca Republica Moldova sa devina o REGIUNE A EUROPEI !
  Pai da, da..., vor spune unii dar nu e aprobata asa de Uniunea Europeana !
Pai nu, nuuuuuuuu , va spun eu, daca se voteaza REGIUNEA atunci ea poate fi OMOLOGATA DE ROMANIA PENTRU CA ACTUL UNIRII 1917 EXISTA NU ESTE ABROGAT SAU ANULAT DE VREUN ALT ACT ! 
  Adica Chisinaul devine capitala de regiune europeana de drept a statului roman in baza actului unirii ! PUNCT !! 
  Se pot pune de acord ca parlamentarii din Chisinau si Bucuresti va voteze in aceeasi zi regiunea+ regiunile si GATA ! A doua zi granita pe Prut e o amintire din timpul sovietelor si a postcomunistului Voronin !


SI MAI SIMPLU IN STRADA DECAT IN PARLAMENT !

Dar sa vedeti cum se simplifica lucrurile si mai mult !
De fapt NICI PARLAMENTUL DE LA CHISINAU NU MAI TREBUIE SA VOTEZE EUROREGIUNE !
ODATA CE TOTI SUNT RECUNOSCUTI DE STATUL ROMAN DREPT ROMANI , E DE AJUNS SA PROCLAMAM IN STADA EUROREGIUNEA ASA CA IN 1991 CU PROCLAMAREA INDEPENDENTEI !

ADICA ROMANII ISI PROCLAMA EUROREGIUNE ACASA LA EI PENTRU CA ROMANII RECUNOSCUTI DE STATUL ROMAN , ISI RECUNOSC ACTUL UNIRII TARII LOR ! CE SA MAI FACI CU PARLAMENTARII DE DOI BANI ? CHIAR CA EI NU VALOREAZA NIMIC IN FATA POPORULUI SUVERAN !


Primul pas de iesire din URSS si din ocupatia ilegala s-a facut pe baza independentei obtinua in 1991!
Acum al doi-lea pas clar de facut e proclamarea REGIUNII EUROPENE pe baza faptului ca republica Moldova e independenta si acum poate profita de actul unirii 1917 care EXISTA LEGAL SI SE POATE APLICA PENTRU CA RM NU MAI E OCUPATA DE RUSI SI/SAU SOVIETICI !

Hai sa proclamam euroegiunea si sa ne apucam de administrat o tara , cea mai mare in BALCANI si a 7-a mare din Europa ! 
nb. Decat la masa Moscovei unde esti mereu pe locul din coltul mesei , pentru ca esti mic ca stat , mai bine intre cei 7 mari ai Europei , pe langa care isi au scaunele si altii 20 mai mici ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu