miercuri, 15 mai 2013

Rusii au inteles mesajul de 9 Mai, Voronin inca NU !

       O parada de 9 mai a fost facuta si la Bucuresti , dar tonul a fost diferit pentru ca stim cu totii ca prosteala ruseasca nu mai prinde in Romania,  de cand tara este membra NATO !
  Si iata ca ambasadorul rus , in prima persoana, a multumit REGELUI MIHAI pentru ca prin decizia lui s-a scurtat perioada razboiului si implicit a victimelor acestuia.
  Adica,  daca este in viata M.S. Mihai , rusii pun perna pe tambal la Bucuresti , dar dau drumul tare la boxe in Chisinau ! Si cand rusii multumesc fostului sef de stat al Romaniei , adica Maresalului  Mihai I , e ca si cum AU DARUIT TRANSNISTRIA ROMANIEI PENTRU CA L-AU DETRONAT PE REGE SI CA AU OCUPAT ILEGAL BASARABIA DUPA RAZBOI  fara ca statul si implicit regele sa fie invins de rusi ! 
    Abia in 1947 l-au detronat , pentru ca stiau ca nu pot anexa definitiv Basarabia la URSS cu el sef de stat si ca MS Mihai ar fi luat oricum Basarabia inapoi , pentru ca el ca sef de stat nu a avut asemenea acord scris cu bolsevicii !  
  Stim bine ca rusii au si alte datorii precum tezaurul, dar pana una alta Tiraspolul e mai aproape de Bucuresti decat de Moscova in aceste momente !
   Si Sevciuk spune ca integrarea in Moldova si in Europa nu aduce nici un beneficiu, dar cand e vorba sa fie el presedinte de Consiliu judetean european al Romaniei se schimba treaba ! 

Si sa stiti ca RMN din Tiraspol ilegala asa cum e ea,  seamana cu Margina Valahiei tot ilegal ocupata de sarbi , cu un pact intre sarbi si generalul  rus Kiseleff ocupantul oficial din Bucuresti in 1833.
  Suntem plini de Ribentroappe si Molotoave in istoria neamului nostru! Pana cand ? Margina Serbiei se poate numi fara greseala Republica Kiseleff !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu