vineri, 26 octombrie 2012

Atacuri sarbesti in Timoc si rusesti in Basarabia !!


  TIMOC  
 A fost o vizita a lui Victor  Ponta -ca premier al Romaniei - in Serbia si la putin timp dupa asta aflam de la sarbi ca , ei cred ca vlahii "se simt " mai mult sarbi decat romani !Adica o alta etnie,  alta decat cea sarbeasca se simte tot sarbeasca chiar daca limba materna nu este sarba !
      Un adevar a iesit la suprafata : acela ca orice om numit sau autonumit "VLAH' se simte sarb pentru ca si noi , cei din Romania ii "SIMTIM" pe sarbi ca fiind romani vorbitori de limba sarba ! Ce creste si traieste in actuala Republica Serbia "MIROASE " de la o posta a roman !
      Si inainte de noi au mai mirosit si altii acest lucru : croatii !
      Croatii  le-au spus autoritatilor de la Belgrad in timpul separarii lor  de Federatia Yugoslava,  nici mai mult nici mai putin ca acestia sunt ( citez ) "VLAHI IMPUTITI " !! Probabil ca cei de la Belgrad  put in nasul croatilor pentru ca vorbesc mai mult sarbeste si mai putin romaneste !

   BASARABIA
  In 2007 la Bucuresti , alianta NATO a semnat un document prin care se angajeaza (citez)  "sa APERE integritatea teritoriala a Republicii Moldova" !
   Ieri F. Rusa spunea ca rachetele lor ISKANDER ar merge de minune sa fie amplasate (ghiciti unde ?) in Transnistria !!!
     Ce pacat ca rusii nu au un acord anterior anului 2007  ca sa le poata sa si plaseze aceste rachete acolo !! Deh, ce sa-i faci , altii mai multi si mai tari decat ei , adica alianta nord-atlantica au luat-o inaintea lor !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu