vineri, 12 octombrie 2012

Nu mai putem minti poporul ! Avem doua state surogat !

Romania ca forma de stat regat ,dintre anii 1920 si 1940 nu mai exista !
Moldova ca forma de stat principat  ca dinainte de 1812 nu mai exista !

     Dar exista o republica numita Romania ca rezultat teritorial al socialismului si comunismului made in URSS si  proclamata astfel  in 1947  si mai avem o republica Moldova , tot ca un rezultat al comunismului de tip sovietic infiintata in 1945 cu aceeasi autori semnatari de la MOSCOVA !
   Deci este profund gresit sa admitem ca traim in Romania adevarata sau in Moldova adevarata ! Nu , noi nu traim in Moldova noastra nici in Romania noastra, noi traim astazi in niste state surogate ce nu seamana nici pe departe cu o realitate nationala si romaneasca autentica !
  Noi , in loc sa facem o democratie reala ,autentica si populara pentru mase largi , ai nostri bravi politicieni , cei ai anilor '90 , au introdus multipartitismul in locul partidului unic pe cele doua tarlale foste comuniste , rezultand o strutzo-camila (strutzul , mai in totdeauna Chisinaul , cu capul in nisip in fata rusilor, si Bucurestiul mai tot timpul o camila care duce o cocoasa in spate numita Basarabia, pe care nici nu poate sa o duca in spate mereu  separat si  nici nu poate scapa de ea , pentru ca ea exista tot timpul acolo peste Prut cu bunele si cu relele  cotidiene .
    Strutzo-camila nascocita de tandemul Iliescu- Snegur (ambii bravi comunisti si comsomolisti ) ne apasa si azi si ne cheama la o reparatie a statului , un stat national asa cum trebuie sa fie si unde sa te simti la fel  de la vest la est si dela nord la sud !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu