sâmbătă, 20 octombrie 2012

Tiraspol: Marele perdant la CEDO

    Transnistrizarea Republicii Moldova primeste o lovitura oficiala la CEDO iar marele perdant se numeste Federatia Rusa impreuna cu ETICHETA sa de la Tiraspol numita RMN .
     Este pentru prima oara in ultimi 22 de ani cand LEGEA patrunde in aceasta blocada sovietica , iar una care se numeste Nina Stanski spune ca e fals ceea ce a hotarat CEDO si ca ei , de fapt, au dat dintotdeauna drepturi la copii de a studia im limba romana ! Si iata ca legea si dreptul international este de partea romanilor in general , dar mai ales a romanilor de peste Nistru in particular !
     Daca pana mai ieri afirmam ca in Republica Moldova exista o parte sovietica , adica Tiraspolul ,una post-comunista , adica Chisinaul , dar si una normala , adica PNL ,Consiliul Unirii impreuna cu toti cei care si-au redobandit pasaportul romanesc , de acum incolo BLOCUL SOVIETIC s-a spart in Curtea CEDO iar rusii s-au fript pe maini cu propriile SCULE !!
 Un lucru este clar : CEDO a oprit , prin aceasta decizie "moldovenizarea" cu baioneta si puscociul rusesc in estul Republicii Moldova !
 Dar cea mai hilara pozitie vine tot de la Moscova , unde "potrivit surselor , organele competente vor examina hotărârea Curții și ulterior se vor pronunța în acest sens" !!! 
  Rusii nu au inteles ca deasupra CEDO nu exista alt for competent care sa decida ,ei, rusii , pot sa fie de acord , sa nu fie de acord, sa comenteze pozitiv sau negativ, dar decizia ramane decizie si se aplica !Punct !
   
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu