vineri, 30 noiembrie 2012

Bagiu Ovidiu sustine USL si PPDD !


 Iata ca a sosit momentul adevarului pentru aceasta campanie electorala !
Asociatia FAPTE Bucuresti sustine alianta USL pentru motive practice foarte reale, adica are nevoie de oameni de incredere cu care sa initieze si sa continue multianual finantarea in valoare de 500 miliarde de lei acordata deja guvernului Ponta.
  Si ca sa nu discriminam ARD-ul si PDL-ul cu UDMR, asociatia FAPTE precizeaza ca o finantare similara a fost propusa si guvernului Boc , dar, din pacate PDL si aliatii lor nu au inteles interesul national de a avea o finantare care sa asigure dezvoltarea Romaniei pe termen lung. 

  De asemenea Sindicatul Liber European din Italia sustine  partidul poporului Dan Diaconescu intrucat , chiar daca USL va depasi 51% din voturi , este nevoie de o forta politica proaspata cu programe politice noi, programe care au fost verificate  de sindicat si prezentate asociatiei FAPTE spre validare pentru a fi finantate. 

CONCLUZIE : ORICE VOT PE CARE DUMNEAVOASTRA IL ACORDATI LA USL SAU PPDD ESTE UN VOT UTIL ECONOMIEI ROMANIEI , RECONSTRUCTIEI NATIONALE , SI CREARII DE NOI LOCURI DE MUNCA ! NOI AVEM ACUM BANI SA FACEM ACESTE LUCRURI ! 
Dati mai departe prietenilor vostri ! Nu va lasati pacaliti ! 
BAGIU OVIDIU ILIE -cetatean liber

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu