joi, 22 noiembrie 2012

Soc demografic in Transnistria! Romanii reprezinta 49,61% din populatie !


 PRIVITI HARTA DEMOGRAFICA A TRANSNISTIREI SI VA MINUNATI !!!

    Nu imi vine sa cred ochilor si poate nici dumneavoastra !
Recensamantul facut de rusi are o mare calitate : aceea de a ne prosti in fata! Adica cu date concrete oferite tocmai de ei !
  Daca luam in referinta harta facuta de acestia,  unde se dau cifre statistice pe raioane ,cu numarul populatiei si etniile ce o compun,  avem surpriza sa constatam ca fiecare raion are in dreptul sau mai multe patrate verzi -ce corespund romanilor.
   Adunand patratele cu romani avem 95500 unitati, si in continuare avem altii dupa cum rezulta : 32000 unitati rusi, 56000 unitati ucraineni , iar restul sunt 7500 bulgari, 500 polonezi, 500 gagauzi , 500 tzigani/romi.
   Calculul matematic spune ceva ce rusii nu vor sa auda dar exista cu desavarsire : 49,61% dintre locuitorii de peste Nistru sunt etnici romani, doar 16% sunt rusi , 29% sunt ucraineni , 3,9% sunt bulgari, iar cate 0,25 % au pe rand polonezii, gagauzii si tziganii/romi .
    Ceea ce  rezulta clar este ca , pana la izbucnirea conflictului , daca luam in calcul pe romanii care au fost siliti sa abandoneze Tiraspolul (circa 10.000) adica 5,19% , romanii de peste Nistru , pe fasia de teritoriu care apartine Republicii Moldova, sunt in proportie de 54,8% , adica majoritatea absoluta in teritoriu !
     Dar rusii au facut o greseala ! Pentru a justifica republica separatista au aratat un cerc pe partea dreapta sus a hartii cu etniile ,  unde romanii au cu 20% mai putin , ceea ce nu coincide cu socoteala pe raioane cea cu patrate colorate din dreptul fiecarui raion ! 
     Asadar calculele noastre, prin care am demonstrat pe aceeasi harta furnizata de rusi ca romanii detin 73% din teritoriul raioanelor estice ale Republicii Moldova isi gasesc acum corespondenta in ceea ce este calculul demografic pe raioane ! Si sa nu uitam un lucru important : recensamantul a fost facut de rusi nu de autoritatile din Chisinau sau de la Bucuresti , deci tendinta rusilor , de a arata ca romanii sunt mult mai putini la numar , nu poate fi ignorata , ceea ce mai poate aduce procente bune in favoarea romanilor !

    CONCLUZIE : NU SE JUSTIFICA O REPUBLICA SEPARATA DE REPUBLICA MOLDOVA CAND SI AZI JUMATATE DIN LOCUITORI SUNT ETNICI ROMANI!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu