joi, 6 decembrie 2012

Tiraspolul rezolvat ! Cu ochii pe Nistru !  Dupa aceste formate de tratativa 5+2 , in sfarsit,  Chisinaul a invatat lectia si pune altfel problema.
  Noi suntem cu ochii pe Transnistria pentru ca inca nu am vazut pe rusi sa spuna ca REGIUNEA TREBUIE SA INTRE IN LEGALITATE !
   Acum rusii au doua sanse : sa spuna ca conflictul nu s-a incheiat ca el continua , adica acolo mor oameni si se bat ca prin Siria si de aceea ei (si numai ei , ca altii nu sunt buni ) pot sa faca pace, sau sa inteleaga ca pot iesi onorabil de acolo prin transferul atributiilor de administrare catre Chisinau. 
   Probabil rusii vor spune ca exista RMN si ei nu se baga in asta, dar in nici un caz intre Moldova si Rusia nu a fost incheiat un pact care sa stipuleze ca dupa retragerea trupelor ruse , acolo trebuie sa se schimbe forma de administrare in altceva decat cadrul legal al Republicii Moldova. 
    DE ACEEA FORMATUL 5+2 ESTE NUL SI NEAVENIT PENTRU CA INCEARCA SA SCHIMBE FORMA DE ADMINISTRARE REPUBLICANA A MOLDOVEI  ,  CEEA CE NU EXISTA SI NU VA EXISTA CA ACORD INTRE MOSCOVA SI CHISINAU ! BAGIU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu